طرز تهیه حریره بادام

یکی از دغدغه های مهم کسانی که نوزاد شیرخوار دارند این است که پس از رسیدن نوزاد به سن شش ماهگی که زمان خوردن غذاهای کمکی است چه غذاهایی را در رژیم غذایی کودک قرار دهند تا علاوه بر راحتی هضم، ارزش غذایی بالا نیز داشته باشد. یکی از  غذاهای مقوی و سنتی ایرانی که به رشد جسمی و ذهنی کودک کمک خوبی می کند حریره بادام است.

دلیل این که چرا حریر بادام برای نوزاد توصیه می شود این است: از آنجا که بادام پایه اصلی این غذا است و به آن فرنی بادام نیز گفته می شود خواص فراوان دارد و منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است. بادام سرشار از ویتامین E است که خوب می دانیم در عملکرد مغز موثر است، منبعی غنی از کلسیم، پتاسیم، آهنم، منگنز و … است و علاوه بر این ها برای رشد و استحکام استخوان و نیز جلوگیری از پوکی و نرمی استخوان مفید است، و حریره بادام خوشمزه به اصطلاح بنیه کودک را قوی می سازد و انرژی بدن را بالا می برد و چاق کننده نیز هست. این غذای کمکی خوشمزه از نظر طب سنتی نیز دارای ارزش غذایی فراوان است و از این رو خوردن حریره بادام برای بزرگسالان و جلوگیری از مشکلات استخوانی در کهنسالی  هم مناسب دانسته شده.

Image result for ‫حریره بادام‬‎

مواد لازم برای درست کردن حریره بادام:

  • بادام خام :3 عدد
    • شیر:1 لیوان پر
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سر پر
  • شکر :1 قاشق مرباخوری سر پر

طرز تهیه حریر بادام :

  • مرحله 1

    ابتدا بادام‌ها را در آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید.

  •  مرحله 2

    30 ثانیه بیشتر لازم نیست بجوشد.

  •  مرحله 3

    بادام‌ها را آبکش کنید، رویشان آب سرد بگیرید و بلافاصله، به راحتی آنها را پوست بکنید.

  •  مرحله 4

    سپس بادام‌ها را با مقداری آب سرد و شکر در مخلوط‌‌کن بریزید تا در عرض چندثانیه به مایعی سفیدرنگ و شیرمانند تبدیل شود.

  •  مرحله 5

    این مخلوط را روی شعله ملایم در حالی که به طور مرتب هم می‌زنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزید.

  •  مرحله 6

    سپس آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجددا مرتب هم بزنید تا قوامی مانند ماست پیدا کند.

در یکی برای همه همراه ما باشید

منبع: tomatoo