مواد لازم:
گلابی 3 کیلو
شکر 1.5 کیلو
وانیل 1 قاشق چایخوری
ژلاتین 3 ورق
آبلیمو نصف استکان


طرز تهیه:

در تهیه  مارمالاد گلابی باید ابتدا پوست گلابی را بکنید و هسته و قسمت سفت وسط آن را در بیاورید. بعد گلابی ها را خرد کنید و داخل یک قابلمه لعابی یا استیل بریزید و روی آن کمی آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد.

بعد گلابی های پخته شده را له کنید و به آن شکر را اضافه کنید و بگذارید یک شب تا صبح بماند . وقتی شکرها حل شدند آن را مجددا روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. سپس ژلاتین حل شده و آبلیمو را داخل آن بریزید و پس از 2 الی 3 جوش، مارمالاد را از روی حرارت بر دارید.

مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد. حرارت کم باعث میشود عطر و طعم میوه حفظ شود. 

همچنین بخوانید:

مارمالاد را درشیشه های استریلیزه و کوچک با دیواره های صاف و یکدست بریزید و در یخچال قرار دهید تا به مدت یک سال مورد استفاده قرار بگیرد.

شیشه مارمالاد را باید از نوعی انتخاب کنید که اندازه آن کوچک و دیواره آن ها صاف و یک دست باشد.

حتما کف روی مارمالاد را بایک قاشق فلزی جدا کنید.