۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی

سالاد هلو با هلوی تازه، مرغ کبابی با طعم ریحان درست می‌شود و با سس مخصوصی که با سرکه بالزامیک و عسل درست شده، مزه‌ای فوق العاده می‌گیرد. لابلای این مواد اصلی برشهای خلالی پیاز و دانه‌های ذرت، زیبایی دو چندان به این سالاد می‌بخشند. این یک سالاد فوق العاده است که با همراهی پنیر کامل می‌شود.

سالاد هلو

بهترین غذاهای عربی در عمان و دبی

یکی از مهم ترین شاخص های آشنایی با فرهنگ هر کشور فرهنگ غذایی آن کشور است. بهتر است قبل از سفر به هر کشوری درمورد معروف ترین غذاهای آن اطاعاتی داشته باشید. در این مطلب بهترین و معروف ترین غذاهای عربی را در دبی و عمان معرفی می کنیم.

Image result for بهترین غذاهای عربی در عمان و دبی

غذاهای محلی عمان

عمانی های غذاهای عجیب و خوشمزه ای دارند که نمی توانید بدون چشیدن این غذاهای عربی عمان را ترک کنید. در ادامه خوشمزه ترین غذاهای محلی عمان را معرفی می کمنیم.

در یکی برای همه همراه ما باشید

 

اسلایس سیب

 

مواد میانی
سیب 3 عدد متوسط(پوست گرفته شده و رنده شده)
شکر 1/3 پیمانه
گردوی نگینی 1/4 پیمانه

پودر دارچین 1 تا 2 قاشق چایخوری(میزان دارچین به سلیقه شما بستگی داره)

 

آموزش انواع مدل دسرهای مجلسی فرانسوی ساده و خوشمزه

دنیای دسر ها در فرانسه بسیار بزرگ است، در این میان مدل های مختلفی از دسر را می توان تهیه کرد که بدون فر بوده اما طعم و رنگ دلچسبی دارند و کمک می کنند تا مهمانی شما بیش از پیش بدرخشد. در این دنیای رنگارنگ خوشمزه می توان به انواع مختلفی از دسر ها همچون چیز کیک، کلافوتی، کرم کارامل، کرم بروله، سوفله، کرپ، تارت لیمویی و .. اشاره کرد.

آموزش دسر مجلسی کرم کارامل برای ۶ نفر

طرز تهیه کرم کارامل مجلسی بدون فر
طرز تهیه انواع دسر یخچالی مجلسی بدون فر

مواد لازم:

  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • آب: ۴ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۲ قاشق چایخوری 

مواد لازم برای کرم:

  • تخم مرغ: ۶ عدد
  • شیر: ۲ پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چایخوری

تکنیک هایی برای خوش طعم کردن بیشتر گوشت

پختن استخوان های گوشت‌
وقتی که استخوان را می‌پزید برای آن‌که مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند عدد گوجه فرنگی یا مقداری سرکه به آن اضافه کنید. آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. از مصرف آن کوتاهی نکنید.

گوشت را در دمای مناسب نگهدارید

یکی از مهم ترین نکته ها در تهیه کباب که متاسفانه بیشتر خانواده ها به آن اهمیتی نمی دهند، نگهداری گوشت خام در دمای مناسب تا پیش از کباب کردن آن است. شما باید گوشت کبابی را حداکثر در دمای 6 تا 8 درجه سانتیگراد بالای صفر نگهداری کنید زیرا نگهداری گوشت در دمای بالای 8 درجه بیشتر از 2 ساعت باعث فساد گوشت خواهد شد.