- عمو مجله ای
- چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۹
- ۱۷:۰۰
- ۰ نظر
خورش گل کلم یکی دیگر از خورشت های خوشمزه و قدیمی ایرانی هاست که علاوه بر خوشمزگی بسیار مفید و ساده تهیه می شود و از جمله خورشت هایی است که هر چقد ازان بخوری سیر نمی شوی.
خورش گل کلم یکی از ترکیبات مغذی ایرانی است که به دلیل رژیمی بودن می تواند در برنامه غذایی بسیاری از خانواده جای خوبی به دست بیاورد. این خورش علاوه بر طعم بی نظیر و رژیمی بودنش به دلیل برخورداری از خواص فراوان، گزینه ای بسیار سالم برای قرارگیری در رژیم غذایی خانواده شما محسوب می شود.
مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم
گل کلم یک عدد (کوچک)
سینه مرغ400 گرم (بدون استخوان)
لپه یک و نیم پیمانه
گوجه فرنگی دو عدد (متوسط)
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
پیازدو عدد (متوسط)
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش گل کلم
ما ایرانی ها روش پخت خورشت های خوشمزه را خوب می دانیم. اما اگر می خواهید خورش هایتان را مدرن تر آماده کنید می توانید از راهنمای سرآشپزهای غربی برای پختن خورش جا افتاده و خوشمزه کمک بگیرید.
برای تهیه خورشت گل کلم قبل از هر چیز لپه را شش ساعت قبل از شروع فرآیند پخت غذا خیس کنید. در طول شش ساعت سه بار آب آن را عوض کنید. (هر دو ساعت) سپس لپه را به مدت 30 دقیقه در آب بپزید.
پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگی طلایی به خود بگیرند. حالا نیمی از پیازها را کنار بگذارید تا بعداً از آن استفاده کنید. سپس مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز باقیمانده اضافه کنید و تفت دهید.
مرغ ها را قطعه قطعه کرده و به پیاز اضافه کنید. حالا مرغ ها را کاملاً تفت بدهید. در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به ترکیب اضافه کنید و به قدری تفت دهید تا آب گوجه ها بخار شود.
همچنین بخوانید:
- طرز تهیه فلافل
- طرز تهیه شیرین قاتق گیلانی (خورش آلو قیسی یا شیرین خورشت)
- طرز تهیه همبرگر سوخاری لذیذ و خانگی مثل حرفه ای ها!
وقت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است. گوجه فرنگی و فلفل قرمز را به ترکیب اضافه کنید و مجدداً برای دقایقی تفت دهید.
حالا لپه خیس خورده را آبکشی کنید و با باقیمانده پیازها به صورت جداگانه تفت دهید. حالا این ترکیب را به خورش اضافه کنید. سپس به اندازه دو لیوان آب به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش با شعله کم بپزد.
گل کلم های شسته شده را قطعه قطعه کنید. حالا آن ها را در روغن ریخته و کمی سرخ کنید. قبل از داغ شدن روغن آب لیمو، نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.
نیم ساعت قبل از خاموش کردن زیر خورش گل کلم های سرخ شده را به خورش اضافه کنید و کمی صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در نهایت زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید. گل کلم مجلسی و خوشمزه شما آماده است!
منبع: ashpazbashi8