چند نکته :

اول بگم اگه قالب این شکلی نداشتید هیچ اشکالی نداره قالبتون رو چرب کنید کف قالبتون کمپوت آناناس بچینید روش یکم ژله آناناس بریزید نیم بند شه بعد بقیه ژله آناناستون رو بریزید روش بعد از اینکه یه مقدار بست (کامل سفت نشه) دسر خنک شده رو بریزید روی اون.

مواد لازم :
شیر دمای محیط 1و 1/2 پیمانه
خامه صبحانه یا خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم
ماست پرچرب و شیرین 1 و 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 5 قاشق مرباخوری
کمپوت آناناس 150 گرم خرد شده
بچه ها حتما از کمپوت استفاده کنید، اگه از آناناس تازه استفاده میکنید حتما آناناس رو بعد از خرد کردن 5 دقیقه با کمی آب و شکر بجوشانید چون آناناس تازه باعث میشه ژله نبنده .
آب کمپوت 5 قاشق غذاخوری
پودر شکر یا پودر قند 2/3 پیمانه
اگه از خامه قنادی استفاده کردید میزان پودر قند را بنا به ذائقه تون کمتر کنید.

 

دستور تهیه :
اول از همه پودر ژلاتین رو روی شیر بریزید و بذارید اسفنجی بشه بعد روی بخار کتری (بن ماری) بذارید تا دونه های ژلاتین داخل شیر حل و یکدست بشه.
ماست، خامه، وانیل و پودر قند رو با همزن بزنید تا یکدست بشه.
بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو اضافه و با همزن مخلوط کنید تا یکدست بشه.
دقت کنید ماست و خامه حتما از قبل به دمای محیط رسیده باشه وگرنه ممکنه ژلاتین تو ماست و خامه سرد لخته و تکه تکه بشه و دسر و خراب کنه.
آب کمپوت رو هم اضافه و مخلوط کنید.
کف قالب رو با دستمال و یکم روغن خیلی کم چرب کنید.
آناناس هاتون رو به مایع دسرتون اضافه کنید و خوب ترکیبشون کنید داخل قالب بریزید.
قالب رو داخل یخچال بذارید تا دسر ببنده.
بعد دور تا دور دسر رو با نوک کارد آزاد کنید و تو ظرف سرو برگردونید
حالا اگه مثل من قالب تارت پلاستیکی دارید، بعد از برگردوندن دسر توی جای خالی به دلخواه آناناس بچینید و تو دو مرحله ژله آناناس خنک شده بریزید (یه لایه بریزید که آناناس ها به دسر بچسبه لایه بعدی رو بریزید که پر بشه
آخر سر هم با خامه فرم گرفته یا گل طبیعی تزیینش کنید).

 

منبع: goonagoon218