- عمو مجله ای
- دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸
- ۱۵:۱۲
- ۰ نظر
مواد میانی
سیب 3 عدد متوسط(پوست گرفته شده و رنده شده)
شکر 1/3 پیمانه
گردوی نگینی 1/4 پیمانه
پودر دارچین 1 تا 2 قاشق چایخوری(میزان دارچین به سلیقه شما بستگی داره)
مواد کیک
آرد 2 پیمانه سرخالی(225 گرم)
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکر 1/2 پیمانه سرخالی(90 گرم)
شیر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
در یکی برای همه همراه ما باشید
همه مواد را از یکساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل روشن کنید تا گرم شود.
کف قالب مستطیل 30×20 را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید.
سیبهای رنده شده+شکر را در ظرفی روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا ضمن اینکه سیب کمی نرم میشود ،آب آن هم کشیده شود.
سپس گردوی نگینی را اضافه و دارچین بیفزاید و بلافاصله حرارت را خاموش کنید،کنار بگذارید تا مواد خنک شود.
آرد +بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید.
تخم مرغها+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شوند.
سپس شیر و روغن را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
نیمی از مواد کیک را در قالب پهن کنید و برای 10 دقیقه در فر قرار دهید.
در این فاصله 10 دقیقه ای بقیه مواد کیک در دمای محیط قرار دارد...نگران خوابیدن پف کیک نباشید.
سپس از فر خارج کرده و بلافاصله مخلوط سیب و دارچین که به دمای محیط رسیده را به صورت یکنواخت روی آن پخش کنید.
و باقی مانده مواد کیک را روی سیبها ریخته و پهن کنید.
در انتها قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا وقتی خلال دندان تمیز خارج شود در فر قرار دهید.
در صورت نیاز میتوانید برای طلایی شدن سطح کیک چند لحظه گریل را روشن کنید ولی مواظب باشید کیک خشک نشود.
سپس از قالب خارج کرده،صبر کنید کمی خنک شود و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.
این اسلایس فوق العاده خوش بافت و خوشمزه ست.
پیشنهاد میکنم حتما حتما امتحانش کنید.
منبع: اینستاگرام