- عمو مجله ای
- يكشنبه ۲۸ مهر ۹۸
- ۱۵:۴۵
- ۰ نظر
مواد لازم جهت تهیه شنیسل مرغ
- سینه مرغ 1عدد
- آب پیاز نصف پیمانه
- آب لیمو 3 ق س
- زعفران دم کشیده 1 ق س
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد سوخاری 1 و نیم پیمانه
- پودر سیر 1 ق چ
- ادویه کاری 1 ق چ
- نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
- روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
مواد لازم و نکات درست کردن شنیسل مرغ خوشمزه
طرز تهیه شنیسل مرغ
برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه و یا فیله مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را میتوانید به اندازه هایی که دوست دارید تکه کنید ولی بهتر است به اندازه کف دست و ضخامت 1و نیم تا 2 سانت برش بزنید. .بعد گوشت مرغ را به وسیله بیفتک کوب و یا تیغه ی پشت چاقو که پهن تر است بکوبیم.برای این کار باید یه نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث میشود گوشت هنگام کوبیدن پاره نشود.
چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفاده کنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده شد ، اندازه آن یک و نیم برابر میشود.
دستور تهیه کامل برای درست کردن شنیسل مرغ
با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمیگردانید و بکوبید.بعد از اینکه سینه تکه شده مرغ کوبیده شده به آن آب پیاز اضافه میکنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت طرد تر شود.و اجازه میدهیم 30 دقیقه در آب پیاز ، نمک ، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد.
در مرحله بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز ، نمک ، پودر سیر و ادویه کاری مزه دار میکنیم . بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم مخلوط شوند . مقداری هم زعفران به آن اضافه میکنیم .تا خوشرنگ تر شود.
مرغ های آماده شده را ابتدا در آرد سوخاری مزه دار شده می غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ میگذاریم و دوباره در آرد سوخاری می غلطانیم تا همه ی قسمت های آن به آرد آغشته شود. تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به اندازه 1 سانت روغن داخل آن میریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ های آغشته به آرد را داخل آن قرار میدهیم.
بهترین دستور تهیه برای شنیسل مرغ خوشمزه
حرارت زیر تابه خیلی مهم است . اگر حرارت زیاد باشد باعث میشود آرد ها زود رنگ تیره بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب میشود روغن بیشتری جذب گوشت شود.
نکات کامل برای درست کردن شنیسل مرغ
وقتی یک طرف شنیسل سرخ شد بر میگردانیم و طرف دیگر آن را سرخ میکنیم . شنیسل های سرخ شده را روی دستمال های آشپزی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود . و با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو کنید.
نکاتی برای خوشمزه تر کردن شنیسل مرغ
- با بیفتک کوب گوشت سینه را خوب کوبیده و پهن کنید.
- آرد سوخاری دارای مقداری ادویه ، نمک و فلفل است و به همین دلیل هنگام طعم دار کردن مرغ باید دقت کنید.
- در هنگام سرخ کردن شنیسل باید روغن را خوب داغ کنید تا لایه روی سینه جدا نشود.
- هنگام سرخ کردن شنیسل شعله را کم کنید تا کاملاً مغز پخت شود.
- به روغن سرخ کردن شنیسل 25 گرم کره هم اضافه کنید تا شنیسل خوشمزه تر شود.
- شنیسل را با انواع سبزیجات خام ، پخته و یا بخارپز تزئین و سرو کنید.
- اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود شنیسل شما خوشمزه تر میشود و بهتر است مرغ ها را از شب قبل در مواد بخوابانید.
- برای ترد تر شدن شنیسل بجای پیاز از آب پیاز برای طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.
- برای اینکه طعم شنیسل دلچسب تر شود به آرد سوخاری کمی پودر زعفران اضافه کنید.
- اگر تکه های مرغ را بعد از طعم دار کردن و کوبیدن نیم پز کنید و بعد داخل آرد و تخم مرغ بغلتانید و سرخ کنید ، شنیسل شما خوشمزه تر میشود.
- برای سالم تر بودن غذا بهتر است بعد از سرخ شدن، شنیسل ها را روی دستمال روغن گیر و یا آبکش فلزی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
- به جای پودرنان میتوانید از پودر سوخاری استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد شنیسل مرغ
شنیسل مرغ جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
شنیسل مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
منبع : digcheh